Τι είναι WordPress

WordPress είναι μια εφαρμογή για blogs ανοικτού κώδικα που χρησιμοποιεί PHP και MySQL, η οποία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Έχει πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα συμπεριλαμβανομένης μιας φιλικής προς το χρήστη ροής εργασίας, μιας πλούσιας αρχιτεκτονικής plugin, και ενός προηγμένου templating συστήματος.

Όταν ο κόσμος ακούει τον όρο WordPress, συχνά το συνδέει με blog. Το WordPress ξεκίνησε ως μια πλατφόρμα για blogs, αλλά από τότε έχει εξελιχθεί σε μια πλήρη πλατφόρμα CMS. Πλέον δεν περιορίζεται για συγκεκριμένη χρήση, και τώρα είναι από τους καλύτερους τρό πους να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο του website σας. Το εκπληκτικό με το WordPress είναι η ευκολία στην χρήση. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί στους υπολογιστές για να καταλάβετε πως λειτουργεί το WordPress, η αλλαγή περιεχομένου ή της όψη του website σας είναι δυνατόν να γίνει απλά με λίγα clicks.

Δεν χρειάζεται να μάθετε HTML, PHP, Javascripts ή να αγοράσετε ακριβά προγράμματα επεξεργασίας του web και να αφιερώσετε χρόνο να μάθετε την χρήση τους. Αν γνωρίζετε την χρήση ενός επεξεργαστή κειμένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress!

Θα σας καθοδηγήσουμε καθ’ όλη στην διάρκεια της εγκατάστασης και την παραμετροποίησης του WordPress website σας. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το theme template για να εφαρμόσετε στο δικό σας WordPress σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Υπάρχουν, κυριολεκτικά, εκατοντάδες theme διαθέσιμα για χρήση. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν βρείτε κάποιο theme που να σας αρέσει, μπορούμε να τροποποιήσουμε κάποιο theme στα μέτρα σας. Με αυτό τον τρόπο θα πάρετε αυτό που ψάχνετε.

Τα WordPress Plugins βοηθούν να προστεθούν λειτουργίες στο website σας που δεν συμπεριλαμβάνονται με την βασική έκδοση του WordPress. Εάν χρειαστείτε κάτι που δεν μπορεί να κάνει το WordPress, θα μπορέσουμε να βρούμε το plugin το οποίο θα σας επιτρέψει να κάνετε αυτό που το website χρειάζεται.

WordPress Σεμινάριο

Κατασκευάστε το website/κατασκευή ιστοσελίδων σας και εξοικονομήστε χιλιάδες Ευρώ, κατασκευάζοντας την δική σας παρουσία στο Internet. Θα φύγετε από το σεμινάριο με το website σας να τρέχει στο Internet. Σας το εγγυούμαστε!

Κάνετε click εδώ για να ενημερωθείτε για το κόστος συμμετοχής, τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής.