Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress Σεμινάριο

Σεμινάριο/Workshop:

Κατασκευή ιστοσελίδων – WordPress σεμινάριο

Διοργανωτές: Athens Training & Development Center by Travelling Internet
Μέρες & Ώρες: 29 – 30 Σεπτεμβρίου 2011
Τόπος διεξαγωγής: Δουκίσης Πλακεντίας 8, Χαλάνδρι 152 34

Με το WordPress σεμινάριο/workshop θα αποκτήσετε website, θα μάθετε πως να το συντηρείτε και να το διαχειρίζεστε μόνοι σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Αν πληρείτε τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχετε στο ΛΑΕΚ 0,45 του ΟΑΕΔ θα φτιάξετε website της εταιρίας σας (κατασκευή ιστοσελίδων ), θα μάθετε να το συντηρείτε και θα πάρετε πίσω τα χρήματα συμμετοχής!!!

Θα φύγετε από το σεμινάριο με το δικό σας website να τρέχει στο Internet!

WordPress WebSite σεμινάριο/workshop τώρα διεξάγεται στην Ελλάδα

Το Athens Training & Development Center by Travelling Internet δίνει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να φτιάξουν το δικό τους website/κατασκευή ιστοσελίδων, μέσα από ένα σεμινάριο/workshop, με αποτέλεσμα να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

Με μεγάλη επιτυχία έχει τρέξει το σεμινάριο/workshop σε ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία και άλλες χώρες και τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Athens Training & Development Center by Travelling Internet.

Όλο και περισσότερες εταιρίες αγωνίζονται να ανταπεξέλθουν στα υψηλά κόστη ανάπτυξης, κατασκευής και συντήρησης του διαδικτυακού τόπου τους (website/κατασκευή ιστοσελίδων). Το Travelling Internet με εμπειρία 15 χρόνων στην κατασκευή website/κατασκευή ιστοσελίδων, εκπαιδεύει τώρα πως, χρησιμοποιώντας το CMS (Content Management System – Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου) ανοικτού κώδικα WordPress μπορείτε να κατασκευάσετε, διατηρείτε και ενημερώνετε το website/κατασκευή ιστοσελίδων της εταιρίας σας – μόνοι σας, μέσα σε δύο μέρες!

Το WordPress επιτρέπει την κατασκευή και διαχείριση ενός website χωρίς να χρειαστεί να μάθετε κώδικα προγραμματισμού και να ξοδέψετε μια περιουσία.

Στο σεμινάριο/workshop οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως να στίσουν ένα website. Ο στόχος είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες το δικό τους website για την εταιρία τους.

Για να κυριολεκτούμε, το εγγυούμαστε!

Πώς είναι δυνατόν; Με ξεκάθαρους στόχους και καθοδήγηση, φροντίζουμε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες τις δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν το δικό τους website/κατασκευή ιστοσελίδων με βάση πιο το δημοφιλές και πανίσχυρο CMS στον κόσμο, WordPress.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για τον καθέναν που θέλει να έχει παρουσία στο Internet με την μορφή ενός website ή blog.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου/Workshop

  • Βασικά περί WordPress

  • Εγκατάσταση του WordPress

  • WordPress Templates

  • Απαραίτητα Plugins

  • Σχεδιασμός του website

  • Προσθήκη Βασικού Κορμού

  • Προσθήκη Περιεχομένου και Διαχείριση Αυτού

  • Προσθήκη και Διαχείριση Επικοινωνίας, Σύνδεσμους, Video, Δελτία Τύπου, κλπ

  • Επεξεργασία, Προσθήκη και Διαχείριση Φωτογραφιών και Γραφικών

Τόπος διεξαγωγής: Δουκίσης Πλακεντίας 8, Χαλάνδρι 152 34
Μέρες & Ώρες:
29 – 30 Σεπτεμβρίου 2011
Διάρκεια: 14 Ώρες
Κόστος: 550 €1
Τηλ.: 210 9940109, Φαξ: 210 9936564
E-mail: info@travelling.gr


Πως να γραφτείτε:


Βήμα 1


Καταθέστε το ποσό συμμετοχής, 550 Ευρώ1 σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

BANK Αριθμός Λογαριασμού Εταιρία
CITIBANK 0500599928 Info Publications Ltd.
ALPHA BANK 135002320008161 Info Publications Ltd.
EUROBANK 00260207670200176880 Info Publications Ltd

Βήμα 2


Στείλτε με Fax (210 9936564) το καταθετήριο με τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Όνομα εταιρίας
  • Διεύθυνση, Τηλ, Fax, E-mail
  • Όνομα συμμετέχοντα
  • και το web site της εταιρίας

Βήμα 3


Θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω e-mail, για την συμμετοχή σας.


Το κόστος μπορεί να καλυφθεί από
το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45% του ΟΑΕΔ.

Καταληκτική Ημερομηνία OnLine Υποβολής στον ΟΑΕΔ
23 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Θέσεις είναι περιορισμένες.

1Στην τιμή συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται το κόστος απόκτησης ονόματος(domain name) και το κόστος φιλοξενίας του website (ο server πρέπει να τρέχει PHP και MySQL,) τα οποία πρέπει να αποκτηθούν πριν από την διεξαγωγή του σεμιναρίου. Είμαστε στην διάθεση των συμμετεχόντων να βοηθήσουμε για την σωστή επιλογή ονόματος (domain name) και μπορούμε να παρέχουμε την φιλοξενία του website σε προνομιακές τιμές.

Προϋποθέσεις σεμιναρίου/workshop – Βασικές γνώσεις υπολογιστών. Δικός σας φορητός υπολογιστής για την κατασκευή του website και την παραμετροποίηση (WIFI παρέχεται από τους διοργανωτές), βασικές γνώσεις του Word (πρόγραμμα της Microsoft). Βασικές γνώσεις επεξεργασίας φωτογραφίας και Internet.

Συνίσταται οι συμμετέχοντες να ετοιμάσουν περιεχόμενο (κείμενα και φωτογραφίες) που θέλουν να τοποθετήσουν στο website τους.


 

Κατασκευή ιστοσελίδων & WordPress σεμινάριο

Χτίσετε το δικό σας Website (κατασκευή ιστοσελίδων ) στο Internet, με βάση τη δύναμη του ανοιχτού κώδικα της πλατφόρμας WordPress. Θα φύγετε από το σεμινάριο με το δικό σας website να τρέχει στο Internet.

Σας το εγγυούμαστε!!!

Θα σας μάθουμε, βήμα – βήμα πως να εγκαταστήσετε το ποιό δημοφιλές παγκοσμίως CMS (content management system) και να διαχειρίζεστε κάθε πτυχή του website σας – όλα αυτά μόνοι σας! Επίσης θα μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να εγκαταστήσετε και να διαμορφώσετε ισχυρά plugins, δίνοντας στο website σας χρήσιμα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Κόστος σεμιναρίου και Website/κατασκευή ιστοσελίδων είναι μόνο 550 Ευρώ – Εγγραφείτε σήμερα!

 

Δηλώσεις συμμετεχόντων

Difficult things made easy.
Got to know WordPress. Learned new things.
Pantelis Kalfopoulos – Tourolympic: Travel + Tourism

Detailed explanation.  Every thing at the WordPress workshop was good.
Anonymous